Bobby Robson documental More than a manager

[Documental] “Bobby Robson: More Than a Manager”, llegendari jugador i entrenador britànic

 

Bobby Robson: More Than a Manager, és un brillant i emotiu documental que ens narra la història del llegendari jugador de futbol i entrenador Bobby Robson. Entrenador de primer nivell de clubs com Fulham, Ipswich, PSV, Porto, Sporting CP, FC Barcelona i Newscastle. A nivell internacional va ser entrenador de la selecció anglesa en dues Copes del Món: el torneig de 1990 en què va portar l’equip a les semifinals, i la final de “La Mano de Dios” de Maradona.

El documental presenta imatges inèdites de la seva carrera fins al dia de la seva mort l’any 2009. També es fa referència a la seva lluita contra el càncer, així com la posterior creació de la Sir Bobby Robson Cancer Foundation. El documental és una producció de Noah Media, companyia fundada al Regne Unit, i que ha realitzat altres documentals esportius com Steve McQueen: The Man and Le Mans i Clough.

“Bobby era un personatge influent i molt estimat, la història de la qual es connecta amb persones de tot el món a un nivell molt personal”, afirma John McKenna, productor del documental. “Això és molt més que un documental esportiu: és una història global de resistència i passió, i estem molt contents que el públic pugui experimentar el viatge de Bobby a través de Netflix“.

En el documental podrem veure diversos personatges del món del futbol que van tenir una gran influència en la seva vida, dels quals en destaquen dos per la seva proximitat sentimental amb Robson, Jose Mourinho i Paul Gascoine.