Zidane Asterix pel·lícula

[Cinema] “Cameos” de futbolistes retro a la pantalla gran

 

Molts han estat els jugadors que han realitzat “cameos” al cinema al llarg de la història, avui recuperem la memòria d’alguns dels més curiosos i importants. De ben segur que més d’un se t’escapa… acció!

Vinnie Jones
Encara que actualment sigui més conegut com a actor que com a futbolista, ​​Vinnie Jones va fer el salt a la pantalla gran per primer cop de mà de Guy Ritchie, però mai va oblidar els seus orígens, apareixent com un hooligan del Manchester United a la hilarant comèdia “Eurotrip”.

Eric Cantona
Una de les seves primeres aparicions en el món del cinema va ser a la pel·lícula “Looking For Eric”, un film que justament tracta d’un carter que s’obsessiona amb ell. Cantona s’interpreta a si mateix en una versió filosòfica de la seva persona que apareix quan el protagonista consumeix drogues.

 

 

Stan Collymore
De bug de PC Fútbol a víctima de Sharon Stone a “Instint Bàsic 2″. L’exjugador del Real Oviedo interpreta un home que és víctima dels encants fatals de Stone, i la seva participació dura menys de 5 minuts.

 

 

Ronaldo
El popular futbolista brasiler aparegué breument a la comèdia “Mike Bassett: England Manager”, no us perdeu l’única frase que pronuncia.

David Beckham
El bo de Beckham ha aparegut en diversos films, però destaquem la seva participació al film “Goal !”, en el que fa de si mateix en una escena regular.

Zinedine Zidane
L’aparició de Zinedine Zidane a “Astèrix als Jocs Olímpics” és si més no curiosa, ja que hi apareix caracteritzat d’egipci que sap jugar molt bé a futbol.

Frank Leboeuf
A la teoria del tot, la pel·lícula de la vida de Steven Hawking hi ha una escena on un metge calb confessa a Hawking que després de sotmetre’s a una traqueotomia mai més podrà parlar. Aquest metge és el defensa internacional de “Les Bleus“.

Paul Breitner
Superdotat com a futbolista, el seu pas pel cinema no va ser tan recordat. El van enganyar per actuar a “Potato Fritz”, un spaghetti western en el qual donava vida a un soldat que ajudava a plantar tubercles.

George Best
Va participar en la comèdia “Percy”, sobre el primer receptor d’un trasplantament de penis. Cal aclarir que l’interessat no era el mite de Belfast.

Alfredo Di Stéfano
La Saeta Rubia també va demostrar els seus dots davant la càmera en els cinemes de l’època amb “Onze parells de botes” o “Amb els mateixos colors”.

Torres, Casillas, Guti i Helguera
Els tres van aparèixer a la saga “Torrente” de Santiago Segura, concretament en la tercera part.

Bobby Moore, Paul van Himst, Osvaldo Ardiles, Kazimierz Deyna i Pelé
Michael Caine i un Sylvester Stallone van acompanyar Pelé i companyia en la mítica pel·lícula “Evasió o Victòria”, èpica i esport i un dels clàssics que ha perdurat durant el temps.