Ildefons Lima capità d'Andorra

Entrevista amb Ildefons Lima, l’home rècord del futbol de seleccions

Ildefons Lima Solà va néixer el 10 de desembre de 1979 a Barcelona, i actualment és el defensa central titular de l’Inter Club d’Escaldes. Com a capità i màxim golejador de la història de la selecció andorrana (la seva segona nacionalitat), s’ha convertit en tota una llegenda futbolística nacional i internacional, assolint el rècord de ser el futbolista internacional que ha jugat durant més temps en una selecció.

Jofre Mateu FC Goa

Entrevista amb Jofre Mateu, ex FC Barcelona, Girona FC i RCD Espanyol

Jofre Mateu González, nascut a Alpicat (Lleida) el 24 de gener de 1980, va iniciar la seva carrera com a futbolista a les categories inferiors de la Unió Esportiva Lleida. El seu talent el va portar a La Masia, on allí va acabar de formar-se com a jugador abans de debutar posteriorment amb el primer equip a la lliga de Primera Divisió a les ordres de Louis Van Gaal, a l’última jornada de la 1997-98.

Diego Barcala revista Líbero

Entrevista amb Diego Barcala, director de la Revista Líbero

Diuen que l’art pot agradar o no, però sempre se’l reconeix quan es fa des del cor. Aquest és el tipus d’art que pots palpar quan tens la sort de fullejar una revista Líbero, tens la sensació de que absolutament cada punt i cada coma, cada pla de cada fotografia, i cada color són escollits curosament per a transmetre al lector la mateixa passió amb la que ha estat concebuda.

Txema Racing Santander Levante

Entrevista amb “Txema” Alonso, ex UE Lleida, Racing de Santander i Getafe CF

José María “Txema” Alonso Fernández (Bilbao, 24 d’abril del 1971) és un ex-futbolista professional basc que va militar a la UE Lleida en dues etapes diferents: 1990-1995 (on formà part de l’equip que assolí l’ascens a Primera Divisió) i 2003-2006 (on va assolir un segon ascens, aquest cop a la Segona Divisió A), al Racing de Santander (1995-2002) i tingué un breu pas pel Getafe CF l’any 2003, on va jugar-hi cedit.