Kevin Keegan dues vegades Pilota d'Or

Jugadors amb “K”lasse

 

L’estiu de 2003, després d’anys de crisi blaugrana, Joan Laporta assolia la presidència del club i s’obria una etapa esperançadora que de mica en mica s’aniria confirmant primer amb Rijkaard i, sobretot, després amb Guardiola. Johan Cruyff havia aconsellat formar el nou Barça amb l’anomenada triple A: Ayala, Albelda i Aimar, del València. Tanmateix, el club va optar per Ronaldinho, Davids al desembre i a la temporada següent per Deco i Eto’o.

Uns anys abans, la temporada 1994-95, el Betis tornava a primera de la mà de Serra Ferrer i comptava en les seves files, entre altres, amb la triple K (tots tres, reserves): Kowalczyk, Kazumov i Kovelev. No és habitual comptar amb jugadors amb K, tot i que l’Espanyol de la temporada 1991-92 i 92-93 va comptar en les seves files amb Korneiev i Kutznetzov.

Fa uns dies em va sorgir una idea. Com seria un equip format per jugadors amb classe, amb K? I a partir d’aquí va néixer de fer una selecció de jugadors per la seva inicial, per la que són coneguts. Per exemple, en principi, amb la selecció de la K hi volia incloure Keylor Navas, Karim Benzemà o Killian M’Bappé, però en el seu cas són més coneguts pel seu cognom, per la qual els tocaria jugar a les seleccions N, B i M respectivament.

 

La selecció de jugadors amb “K”lasse seria:

 

 

Entrenador: Jürgen Klopp (amb el suport de Sergio Kresic)

Reserves: Kepa, Karanka, Koikili, Kovacic, Toni Kroos, Koke, Miroslav Klose, Kovacevic, Kodro (ho sento!), Robbie Keane, Harry Kane i Kiko Nárvaez.

Equip: Kaiserlaurtern

Marca: Kelme o Kappa

 

——————-
Jaume Clavé Escofet