Lluís González, davanter de talent i autoritat sense gaire pólvora

 

Qui recorda Lluís González i Pujol (Sallent, 30 de juny de 1969), recorda a un davanter centre de talent, amb bona tofa i remat. Tot i ser una autoritat a la davantera dels equips que va defensar al llarg de la seva carrera no va destacar per les xifres golejadores, 79 gols en 316 partits. El 1993 va ser convocat per la Selecció Catalana en una ocasió.

El seu primer club, on es va formar, va ser el Centre d’Esports Sallent, d’on posteriorment passaria al juvenil del RCD Espanyol. Va començar a destacar a les files del CE L’Hospitalet, aleshores filial espanyolista, i posteriorment va debutar al primer equip periquito debutant a la lliga de Primera Divisió la campanya 91-92. Aquell any va jugar 24 partits i va marcar sis gols. Amb l’Espanyol va jugar tant a la màxima categoria com a la Segona Divisió l’any 93-94.

 

 

La temporada 95-96 recala al CP Mérida, on juga 15 partits i marca un gol, cal tenir en compte que en la majoria de partits va començar com a suplent a la banqueta. A l’any següent decideix canviar de categoria per jugar a Segona Divisió A amb la UE Lleida.

 

 

Finalitzat el seu pas per la Terra Ferma, decideix baixar un esglaó més, per disputar la lliga de Segona Divisió B amb el CE Castelló, on va militar entre 1997 a 1999. A la UDA Gramenet va jugar-hi les temporades 99-00 i 00-01 i es va retirar al Terrassa FC on va militar la campanya 01-02.