Lluís González, davanter de talent i autoritat sense gaire pólvora

 

Qui recorda Lluís González i Pujol (Sallent, 30 de juny de 1969), recorda a un davanter centre de talent, amb bona tofa i bon remat, tot i ser una autoritat a la davantera dels equips que va defensar al llarg de la seva carrera no va destacar per les xifres golejadores, 79 gols en 316 partits. El 1993 va ser convocat per la Selecció Catalana en una ocasió.

El seu primer club, on es va formar, va ser el Centre d’Esports Sallent, d’on posteriorment passaria als juvenils del RCD Espanyol. Va començar a destacar a les files del CE L’Hospitalet, aleshores filial espanyolista, i posteriorment va debutar al primer equip periquito debutant a la lliga de Primera Divisió la campanya 91-92. Aquell va jugar 24 partits i va marcar sis gols. Amb l’Espanyol va jugar tant a la màxima categoria com a la Segona Divisió l’any 93-94.

 

 

La temporada 95-96 recala al CP Mérida, on jugà 15 partits, la majoria des de la banqueta i marca un gol. A l’any següent decideix baixar de categoria per jugar amb la UE Lleida.

 

 

Després va decidir baixar un esglaó més amb el CE Castelló, on va militar entre 1997 a 1999 a la Segona B, a la UDA Gramenet va jugar-hi les temporades 99-00 i 00-01 i es va a retirar al Terrassa FC on va militar la campanya 01-02.