Tots els clubs de futbol que han vestit samarretes Meyba al llarg de la seva història

 

Meyba és una empresa catalana dedicada a la confecció de peces esportives i especialitzada en roba de bany fundada per Josep Mestre i Joaquim Ballbé a Barcelona a la dècada del 1940. Després d’anys d’èxit creant pantalons, samarretes i sabatilles per les platges de La Barceloneta, no va ser fins a l’any 1980 que Meyba va esdevenir una celebritat internacional. Amb la signatura d’un acord amb el FC Barcelona per proveir totes les seccions esportives del club, el somni de Mestre i Ballbé estava a punt de fer-se realitat.

 

 

Tanmateix, l’any 1994 l’empresa va caure en concurs de creditors i el 1997 va tancar. Fou adquirida aleshores pel Grup Pulligan de Joan Canals. L’any 2013 els drets de marca foren adquirits per l’empresa neerlandesa Premium, que gestiona els drets de marca de Johann Cruyff.

Durant els seus anys de màxima esplendor a quants equips esportius va proveir aquesta marca barcelonina? A continuació te’ls enumerem tots:

 


FC Andorra

 


UE Lleida

 


FC Barcelona

 


Real Betis Balompié


Cerro Porteño


Racing de Santander

 


SD Eibar

 

Atlético de Madrid

 


RCD Espanyol

 


UE Tàrrega


CA Osasuna

 


CF Cádiz

Real Murcia

 


Real Oviedo

 


Real Valladolid

Selecció Catalana

 


Deportivo Alavés

 

Altres equips que ha vestit la marca Meyba: UE Olot, Gimnàstic de Tarragona, KS Besëlidhja Lezhë, CE Sabadell FC, UD Alzira, Vilassar de Mar i FC Porto (sense logotip visible). En coneixes algun més? Escriu-nos a info@kodro.cat