Torna aviat “Súper Depor”

 

Ningú esperava que a l’any 1992 a A Coruña comencés el somni futbolístic més bonic dels anys 90. El Deportivo de la Coruña tornava a Primera Divisió del futbol espanyol després de gairebé 18 anys, amb Arsenio Iglesias comandant el projecte des de la banqueta, i es reforçava amb dos brasilers desconeguts, Bebeto (Vasco da Gama) i Mauro Silva (Bragantino). Era l’inici del mític Súper Dépor a qui les meigas van fer la guitza l’any següent amb aquell inesborrable penal errat per Miroslav Djukic.

Tot i la decepció de diversos subcampionats, els títols acabarien arribant com la Copa del Rei de 1995 davant del Valencia CF. Ja en una segona fase del projecte seguirien incorporant-se jugadors clau com Rivaldo Ferreira (Palmeiras) i Djalminha (Palmeiras) fent embogir l’estadi de Riazor. Finalment a l’any 2000 es va fer justícia i el Real Club Deportivo de La Coruña va guanyar la Lliga, la Copa del Rei del Centenariazo, i tindria lloc la gran remuntada contra el poderós AC Milan a la UEFA Champions League.

Estem convençuts que una segona dècada d’or molt aviat arribarà al club gallec, només és qüestió de temps, torna aviat Súper Depor!