Xiclets La Reoca, el mític àlbum de cromos que ens permetia optar a unes Adidas Predator

 

L’any 1994 uns xiclets de maduixa van revolucionar tot l’estat espanyol aprofitant la passió desfermada pel llançament al mercat internacional del primer model de les Adidas Predator. L’Álbum Colección Chicle La Reoca, disposava de fins a 21 caselles per enganxar cromos, cada una era ocupada per una “oca fan” d’un equip diferent de la Primera Divisió espanyola, a més a més de la OcaPito.

 

 

En cas de completar-lo se’ns prometia poder escollir entre tres regals: una pilota de futbol Adidas, uns patins Super Rollers Boomerang o unes Adidas Predator, però estava clar quin regal volia la majoria, tots volíem les botes màgiques d’Adidas!

En cas que només arribéssim a completar un mínim de 18 adhesius, podíem abandonar el nostre repte i conformar-nos amb un regal sorpresa, fent arribar l’àlbum a l’empresa Chicle La Reoca de la Molina de Segura (Murcia), amb 100 pessetes en segells de Correus. Molts vam ser els que ens vàrem quedar farts del sabor a maduixa i sense cap regal intentant fins a l’últim moment assolir la nostra fita. L’àlbum va ser comercialitzat en ple agost de 1994 i la promoció caducava el 30 de desembre d’aquell mateix any pel que calia córrer a comprar xiclets a la desesperada! I tu, el vas completar?